МЕНЮ

Перший тиждень
Понеділок
Пізній сніданок (10.00):чай, печиво.
Обід (13.10):супчик з вермішеллю, котлета рибна парова, кус-кус, бебі-морква, компот з фруктів.
Полуденок (16.10):фруктова тарілка (банани, яблуко).
Підвечірок (17.10):млинці із сиром,компот з фруктів.
Вівторок
Пізній сніданок (10.00):чай, печиво.
Обід (13.10):супчик рисовий, бефстроганов у соусі, каша гречана, салат з капусти, компот з фруктів.
Полуденок (16.10):фруктова тарілка (банани, яблуко).
Підвечірок (17.10):сосиска (за ДСТУ), омлет, узвар.
Середа
Пізній сніданок (10.00):чай, печиво.
Обід (13.10):борщик український, шашличок з овочами, булгур, компот з фруктів.
Полуденок (16.10):фруктова тарілка (банани, яблуко).
Підвечірок (17.10):сирники, запечені в сметані, морс фруктовий.
Четверг
Пізній сніданок (10.00):чай, печиво.
Обід (13.10):супчик з гречкою, паелья рисова, овочеве асорті (броколі, квасоля стручкова, морква, перець), компот з фруктів.
Полуденок (16.10):фруктова тарілка (банани, яблуко).
Підвечірок (17.10):паста болоньєзе (вермішель з м’ясною підливою), напій фруктовий з м’ятою.
П’ятниця
Пізній сніданок (10.00):чай, печиво.
Обід (13.10):супчик з фрикадельками, тефтелі, картопляне пюре, бурячок з фетою, компот з фруктів.
Полуденок (16.10):фруктова тарілка (банани, яблуко).
Підвечірок (17.10):панкейки (оладки) з джемом, кисіль фруктовий.